top of page
Søg
  • Forfatters billedeAdmin

Sommeren 2018 rejser jeg på tværs af Polarcirklen for at undersøge placeringen af beboelse i Artisk

Projektet skal munde ud i en fase i en større publikation og en udstilling, der har til formål at fremme viden om nordnordisk natur- og kulturlandskab.

Siden 2012 har jeg med jævne mellemrum rejst til Arktis, både fagligt og privat. De sidste tre år har jeg arbejdet med udviklingen af primært boliger og landskaber i henholdsvis Nord-Norge og Grønland.

Almen bolig i Ilulissat, Grønland

På mine rejser har jeg skabt et stort netværk af mennesker og besøgt mange forskellige egne. Det har givet mig en stor interesse i at forstå og udvikle i de områder, ikke kun på grund af min faglige, men også i høj grad på grund af min personlige interesse i dem.

HVOR Rejsen går på tværs af polarcirklen, Grønland, Norge og Island. I en mindre udvalgt skala skal udvalgte beboet områder ved kyst, fjord og fjeld registreres igennem kameraet og kortfremstillinger. På Grønlands vestkyst udvalgte områder i Sisimiut og Kangerlussuaq. Islands krydspunkt ved polarcirklen, Raufarhöfn, Akureyri Nordnorges polarskærring ved Tonnes og Mo i Rana. Rejsen er starten på et nyt projekt, der skal dokumentere, hvordan boliger i stærk foranderlige natur- og kulturlandskaber placeres.

40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page